Klantenservice


Bestellingen

Bij Casper Haring Design kunt u bestellen in onze winkel of via onze website.

Voor de meeste producten is een levertijd van toepassing, hou hiermee rekening bij het plaatsen van uw bestelling. Een indicatie van de verwachte levertijd word bij ieder product op onze website vermeld.

Prijzen op de website zijn exclusief bezorgkosten. Ook dient u vooraf te controleren of uw bestelling op het afleveradres via de normale weg naar binnen kan.

Bij bestellingen boven de € 500,- dient u een aanbetaling te doen van minimaal 10% van het totale aankoopbedrag.

Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u een account openen. Waarmee u in de toekomst eenvoudig kunt inloggen.

Casper Haring Design staat voor de kwaliteit van haar producten. Mocht uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoen dan horen wij dit graag. Wij zullen uiteraard ons best doen om een passende oplossing te vinden.

U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze winkel waar u ons assortiment kunt bekijken en wij u graag van een persoonlijk interieuradvies voorzien.


Betaalmogelijkheden

Bestellingen via de website kunt u betalen via Maestro, Visa, iDeal of vooruit overboeken naar rekeningnummer 106.125.893 t.n.v. Casper Haring Design (ondervermelding van ordernummer).

Voor overschrijvingen vanuit het buitenland heeft u de volgende gegevens nodig:
• NL28RABO0106125893 (IBAN-code) en/of RABONL2U (BIC-code).

Uiteraard kunt u de bestelling ook in onze winkel komen afrekenen via Maestro, Creditcard of Contant.


Transport

Wanneer u tijdens het plaatsen van uw bestelling heeft aangegeven dat u deze wilt laten bezorgen, zal Casper Haring Design contact met u opnemen om de bezorging met u te regelen.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw bestelling, zie Bezorgkosten voorbeeld tarieven.

Het is ook mogelijk om uw bestelling kostenloos op te halen in de winkel.


Service

Service vinden wij belangrijk. Wij informeren u graag goed vooraf, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Heeft u een vraag over één van onze producten dan kunt u ons mailen of bellen op 010-4131461.

Casper Haring Design hanteert de CBW garanties, wij adviseren u deze voor aankoop goed door te nemen.

Voor vragen over het onderhoud van uw product kunt u altijd bij ons terecht. Voor onderhoudsproducten verwijzen wij U graag naar de volgende webshop: Oranje BV

Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan horen wij dat graag. Wij zullen ons uiterste best doen om de klacht te verhelpen.


Account

De website van Casper Haring Design werkt met een bestelsysteem waarmee u een eenmalige aankoop kunt doen of een account kunt openen.

Voordeel van het openen van een account is dat u uw gegevens maar één keer hoeft in te vullen om vervolgens met e-mailadres en wachtwoord te kunnen inloggen. Als u ingelogd bent kunt u o.a. uw eigen verlanglijst samenstellen, de status van uw bestelling bekijken en uw account beheren.


Privacy & Disclaimer

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Klik dan op Privacy & Disclaimer.