Tafellampen

4 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Transloetje (transparant)

  Transloetje

  € 89,95

  De Transloetje van Fatboy. U kunt deze heldere oplaadbare kunststof lamp makkelijk meenemen naar waar je binnen ook maar verlichting nodig hebt.
  Transloetje is het mobiele nachtlampje wat altijd ontbrak, verlichting in de kast, de romantische verlichting naast het bed en het functionele lampje op het bureau.
  Draagbare sfeerverlichting! Meer informatie
 2. Edison The Petit

  Edison The Petit

  € 64,95

  De Edison the Petit van Fatboy is het stoere kleine broertje van de Fatboy lamp Edison the Grand. Met een hoogte van 25 cm kun je deze oplaadbare kunststof lamp makkelijk meenemen naar buiten of waar je ook maar verlichting nodig hebt. Edison The Petit is het mobiele nachtlampje wat altijdontbrak, de romantische verlichting op het balkon en het functionele lampje op het bureau. Ook dePetit maakt gebruik van LED technology en zorgt voor 24 uur gebruiksgemak.

  Wij leveren de lamp met een accu inclusief lader en benodigde lichtbron. Meer informatie
 3. Made in Holland T1

  Made in Holland T1

  € 135,00

  De tafellamp T1 uit de serie Made in Holland is tijdloos. Getoond in mondgeblazen Glanzend wit opaal glas met Mat nikkel armatuur. Meer informatie
 4. Made in Holland T2

  Made in Holland T2

  € 85,00

  De tafellamp T2 uit de serie Made in Holland is tijdloos. Getoond in mondgeblazen Glanzend wit opaal glas met Mat nikkel armatuur. Meer informatie

4 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren